Blog

Cum recunosc un specialist in micropigmentare?

Cand vine vorba de machiaj semi-permanent parerile sunt impartite. Eu ma plasez direct in randul celor care imbratiseaza aceasta metoda ingenioasa de infrumusetare. Motivul? E unul simplu, am vazut rezultatul procedurii de micropigmentare la o persoana draga mie si m-am convins. Prietena in cauza a avut de cand o cunosc o forma usor inegala a buzelor si ca atare a incercat pe cat posibil sa mascheze „imperfectiunea“.

Conturarea buzelor folosind creionul s-a dovedit a fi o solutie temporara si nesatisfacatoare. Machiajul semi-permanent ii confera acum un motiv in plus sa zambeasca . In sfarsit, buzele au capatat o culoare naturala, potrivita tenului ei, scapand astfel de problema slabei vascularizari si de aspectul mereu palid.

Cum a decurs procedura?

Rezultatul acestui tip de machiaj chiar este unul remarcabil. Procedura se desfasoara astfel: pentru inceput, a fost stabilita o sedinta cu esteticianul, iar la prima intalnire, prietena mea si-a expus cat se poate de clar dorinta. Dupa ce preferintele au fost intelese, a urmat o serie de intrebari despre starea de sanatate a pacientei si impreuna au convenit asupra metodei de lucru. Masurile de siguranta au fost primele vizate, apoi i-a fost explicat modul de functionare al aparaturii.

Totul a durat aproximativ o ora si jumatate, timp in care a fost aplicat pigmentul de buze si retusul acestuia pentru a obtine aspectul natural.Din relatarea prietenei mele, am ramas impresionata de profesionalismul persoanei care a realizat machiajul semi-permanent. Avand experienta in domeniu, esteticianul a inteles intocmai cat de important este sa pui accentul pe masurile de siguranta si pe calitatea produselor pe care le folosesti. Anestezia locala si-a facut foarte bine treaba, deci durerea a fost inlocuita de un mic disconfort si nimic mai mult.

Impresii

Pe tot parcursul sedintei de micropigmentare prietena mea a avut sentimentul ca este pe mainile unui profesionist. Ustensilele folosite au fost sterilizate, iar cele consumabile desfacute exact inainte de inceperea procedurii. Esteticianul nu a omis faptul ca metoda nu implica efecte secundare iar toate echipamentele sunt pastrate in cele mai stricte norme sanitare.

Nimic nu e facut sa tina o viata, de aceea numim acest timp de machiaj semi-permanent. Odata fixati in primele straturi ale epidermei, pigmentii raman acolo intre cinci si trei ani pana la refacerea naturala a pielii. Voi ce experiente aveti legate de machiajul semi-permanent?

Sunati ACUM!